Flevosap Sprankelend bij DEEN Supermarkten

Flevosap Sprankelend bij DEEN Supermarkten

Vanaf nu staat Flevosap Sprankelend in het schap van DEEN Supermarkten. Het gaat om beide varianten Flevosap Sprankelend Appel en Flevosap Sprankelend Appel & Kers. Dit zijn de koolzuurhoudende varianten van het bekende honderd procent natuurlijke vruchtensap Flevosap.

Flevosap behoort al langer tot het vaste assortiment van DEEN Supermarkten. Nu kan de DEEN-klant ook kiezen voor Flevosap Sprankelend met een lichte bubbel.

Perfecte mix

De basis van Flevosap Sprankelend is het pure sap van de lekkerste appels. Denk daarbij aan de populaire rassen Elstar en Jonagold. Ook zijn de sappigste kersensoorten geselecteerd. Uiteraard zijn aan het fruit geen zoet-, smaak en kleurstoffen toegevoegd. Vervolgens zijn de appels en kersen licht gefilterd en gemixt met fris koolzuurhoudend water. In een perfecte verhouding: 66 procent origineel vruchtensap voor de herkenbare volle smaak, maar met 34 procent minder natuurlijke suikers.

0,75L

Flevosap Sprankelend Appel en Flevosap Sprankelend Appel & Kers zijn verkrijgbaar in een 0,75L long neck fles. Deze is voorzien van handige hersluitbare schroefdop. Met het oog op duurzaamheid en een kwalitatieve uitstraling is gekozen voor glas: materiaal dat eindeloos en voor honderd procent kan worden gerecycled via de glasbak.

Over Flevosap

Flevosap is een familiebedrijf met ruim dertig hectare eigen boomgaarden in Flevoland, op de tikkeltje zilte bodem van de voormalige Zuiderzee. Hier wordt het beste fruit geteeld, geperst en gebotteld volgens een eeuwenoude Zwitserse traditie. Het bedrijf, opgericht in 1970, wordt sinds 2000 geleid door de broers Wyno en Roel Vermeulen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *